Vi på INFRAPRODUKTER är glada över att kunna erbjuda vårt nya utbud av OCR-system (Overhead Conductor Rail). Vi är nu återförsäljare och Sverige-agentur för Rail Power Systems (RPS).

RPS egna patenterade system Tracfeed OSS är ett högteknologiskt system som används för att säkerställa kraftmatning längs järnvägar och andra infrastrukturer där traditionell kontaktledningssytem inte kan användas p.g.a betydligt lägre installationshöjder. Exempel på sådana tillämpningsalternativ är omvandling och uppgradering av äldre tunnelstrukturer eller i hallar i depåer är svängbar kontaktskena används.

RPS OCR-system är godkänt för höghastighetsbanor upp till 200 km/h.

RPS  OCR-system är utformat för att fungera i tuffa miljöer och under alla väderförhållanden, vilket ger en oöverträffad tillförlitlighet och prestanda. Det är också en kostnadseffektiv lösning, eftersom det minskar behovet av traditionella kontaktledningar och den dyra underhåll som den kräver. Vi erbjuder också professionell installation och service för att säkerställa att systemet fungerar optimalt och effektivt under hela dess livslängd.

Vid frågor eller presentation kontakta vår projektledare:
Mustafa Celik
mustafa.c@infraprodukter.se
Mobil: +46 72 886 96 27